Ta’ på krydstogt sammen, og betal kun det halve for din rejsepartner!

Inviter din partner, en ven eller en slægtning med, og få 50 % rabat på prisen for rejsekammeratens krydstogt til vinter. Oplev en perlerække af solbeskinnede drømmedestinationer i Caribien, Middelhavet, USA, Canada eller Dubai sammen. Tank op med D-vitaminer, og få en masse sjove og spændende oplevelser på et krydstogt med os!
 
Caribien er et af de smukkeste og mest fascinerende steder i verden, og til vinter tilbyder vi krydstogter på flere fantastiske skibe og ruter. Sejler du fra Miami, kan du opleve vores nye paradisø i Bahamas øgruppen - Ocean Cay MSC Marine Reserve. Øen er omgivet af hvide sandstrande og byder på flere fantastiske udflugtsmål og oplevelser. Du får også mulighed for at udforske Centralamerika, Grand Cayman og Jamaica.
 
Er du mere interesseret i øhopning på et krydstogt i Antillerne, tilbyder vi to forskellige ruter med MSC Splendida, 7-nætters eller 14-nætters krydstogt hvor også fly og transfer er inkluderet.
 
Dubai er vært for Expo 2020 i oktober 2020. Få billetter og transfer til udstillingen inkluderet når Du booker et krydstogt med MSC Lirica. Du kan også vælge at krydse med MSC Seaview og tillægge den officielle EXPO pakke!
 
Gå ikke glip af Middelhavet om vinteren! Det er en fantastisk destination, hvor vejret er mildt, køerne til de populære seværdigheder er kortere, og priserne er attraktive! Vores helt nye skib, MSC Virtuosa tager dig med rundt i Vestlige Middelhavet til bl.a. Marseille, Barcelona og Rom. Skibet som ungern vil elske med bl.a. seks unikke LEGO kahytter.
 
Book dit vinterkrydstogt senest d. 13. maj!
 
Kampanjen gjelder nye bestillinger på utvalgte cruise med avreise fra følgende havner: Miami, New York, Fort-de-France, Barcelona, Genova, Roma (Civitavecchia), Dubai, Abu Dhabi  
Med skipene: MSC Divina, MSC Preziosa, MSC Meraviglia, MSC Seaside, MSC Armonia, MSC Lirica, MSC Opera, MSC Bellissima, MSC Grandiosa, MSC Magnifica 
Gjelder ikke MSC Yacht Club.