ALL INCLUSIVE KRYDSTOGT

Kampanjperiode: 1/2 - 30/4 2023
Nu er MSC Cruises' prisbillige All Inclusive-kampagne her igen!
Vi har de bedste priser på markedet, og vores krydstogter tilbyder stor værdi for pengene.

På disse krydstogter er Easy drikkepakken og helpension i buffet'en og a la carte restauranterne inkluderet.

Med disse All Inclusive-krydstogter kan du opleve det Vestlige Middelhavet, det Østlige Middelhavet, Caribien og Nordeuropa - som blandt andet omfatter: De Britiske Øer, Grønland, Island, de Norske Fjorde, Østersøen og Baltikum!

Nogle af højdepunkterne den kommende sommer:

• Middelhavets nyeste skib, MSC World Europa, verdens største LNG-drevne krydstogtskib
• Nyt LNG-skib MSC Euribia får premiere i juni 2023 og sejler til de Norske Fjorde fra København
• Nye MSC Seascape sejler rundt i Caribien
• Ny rute med MSC Divina, fra Civitavecchia/Rom til det Græske Øhav
• MSC Musica tilbyder krydstogter fra Piræus/Athen til Mykonos, Santorini, Kusadasi i Tyrkiet, Limassol på Cypern og Haifa i Israel

Fly & Cruise
For at gøre din krydstogtrejse endnu smidigere og afslappende tilbyder vi også Fly & Cruise muligheder, som er en pakkeløsning med både fly, transfer og krydstogter, fra følgende lufthavne: Billund og Kastrup for krydstogter, der afgår fra Barcelona, Civitavecchia / Rom, Palma de Mallorca, Genova, Venedig & Piræus / Athen.

Book din rejse i dag!

Terms and Conditions

*Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgift ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.