help
phone_white Book hos en MSC konsulent

All inclusive plus

Book dit sommerkrydstogt 2024 med Easy Plus drikkepakker inkluderet.

Oplev dine drømmedestinationer på et prisvenligt all-inclusive-krydstogt med MSC Cruises denne sommer, og nyd dit krydstogt med Easy Plus-drikkepakken inkluderet i prisen. Ud over dette har vi implementeret generelle prisreduktioner på krydstogter i denne kampagne.

Oplev Middelhavets kultur og varme, Nordeuropas natur og utrolige vidder og de krystalklare og billedskønne destinationer i Caribien.

Den inkluderede Easy Plus drikkevarepakke tager din oplevelse ombord på dette sommerkrydstogt til nye højder med et større og mere varieret udvalg af drikkevarer, herunder alle øl, masser af cocktails og vine på glas, plus at du kan bruge drikkevarepakken i specialrestauranterne ombord. Læs mere om Easy Plus-pakken her.

Book din sommerferie inden 2/4 2024 for at få glæde af dette krydstogtstilbud.

Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgiften er en obligatorisk del af den samlede pris. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.