Påsketilbud

Du har lige fundet det bedste æg til dato!
Kan du lide ydersiden? Vent, til du ser overraskelsen på indersiden.

 

Midt i denne eksplosion af blomster, dufte og farver kan du komme i påskestemning og booke et uforglemmeligt krydstogt med MSC Cruises. Oplev glæden ved at rejse med stil, og skab minder, der vil vare hele livet.

 

Book et overkommeligt krydstogt for at nyde og udforske områder som Middelhavet, Caribien og Antillerne, Nordeuropa og endnu flere destinationer!

Ombord kan du opleve øjeblikke af ren glæde med venner og familie, drage fordel af services, der er designet til hele familien, og nyde den største komfort på vores skibe!

Tilføj et æggetouch til din rejse, og tag med på et ekstraordinært eventyr med MSC Cruises.

Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Hotel Service Charge ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.