FLASH SALE

Easy drikkepakken er inkluderet i prisen, uden ekstra omkostninger!

MSC Cruises Scandinavia fylder 20 år, og det fejrer vi med en særlig kampagne i 20 dage, hvor du får drikkepakken Easy GRATIS, når du booker dit krydstogt rundt om De Kanariske Øer.

Oplev de fantastiske Kanariske Øer fra søsiden med MSC Opera i det kommende efterår og vinter, med den inkluderede drikkevarepakke sætter du en ekstra guldkant på din rejse, og du kan nyde friheden ved All Inclusive.

 

Dette tilbud gælder kun indtil 3. juni 2024. Book dit krydstogt i dag!

Bookingvilkår

Tilbuddet gælder ikke på jule- og nytårskrydstogter. Tilbuddet gælder ikke på afgange fra Funchal.

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgiften er en obligatorisk del af den samlede pris. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.