krydstogter i arktis

Ilulissat , Greenland - Arctic cruise | MSC Cruises

Fra vikingernes dristige bedrifter til de moderne polarekspeditioners ruter til polarcirklen, hvor de navigerer gennem gletsjere med intense blå nuancer. Lad eventyrlysten få frit løb på et arktisk krydstogt, og lad dig forundre over den utæmmede skønhed i de isdækkede udsigter og storheden i den uspolerede natur.

Fra det vulkanske Island med gejsere og storslåede klipper til Grønlands gletsjerlandskab med imponerende isvægge og inuitlandsbyer. Et krydstogt til polarcirklen er også en rejse til de nordligste dele af Norge, blandt vidunderlige fjorde, mystiske skove og storslåede bjerge, op til Nordkap.

Lad opdagelsesrejsende i dig komme til live med et arktisk krydstogt, og oplev en unik rejse blandt gletsjerlandskaber, majestætiske fjorde og horisonter, du sent vil glemme.

Krydstogter til Island og Grønland i juni 2025

Kom tæt på polarcirklen med MSC Cruises! Hver sommer kan du opleve Island og Grønland på en rejse, du ikke må gå glip af. I juni kan du sejle fra Warnemünde eller København på en storslået 21-nætters rejse ombord på MSC Poesia og dykke ned i den naturlige pragt i det nordlige Arktis på et magisk krydstogt rundt om Island, Grønland, Danmark og Orkneyøerne.

Iceland, Arctic cruises | MSC Cruises
Greenland, Nuuk - Arctic cruises | MSC Cruises
Iceland, Arctic cruises | MSC Cruises

ISLAND OG ORKNEYØERNE

MSC Poesia runder Island og sejler mod Akureyri og Isafjordur med en overnatning i Reykjavik. Dette Island-krydstogt giver dig mulighed for at besøge øens kompromisløse vulkanske miljøer og magiske vandfald. Se søpapegøjer og polarræve, eller oplev gamle vikingesamfund og moderne økolandsbyer. Når du forlader Island, vil du blive fascineret af de fortryllende Orkneyøer i Skotland, hvor du kan fordybe dig i det vilde miljø i et land, der kombinerer historiske begivenheder med legendariske fortællinger af nordisk oprindelse.

Greenland, Arctic cruises | MSC Cruises
Greenland, Arctic cruises | MSC Cruises
Prince Christian Sound, Greenland - Arctic cruises | MSC Cruises

GRØNLAND

Efter at have passeret granitklipperne i Prins Christians Sund venter snedækkede landskaber på dig i Grønland. Oplev den uspolerede afsondrethed på denne utrolige ø under dit Grønlandskrydstogt til Nuuk, Ilulissat og Qaqortoq. Med en overnatning i Ilulissat kan du nå Serermiuts isbjerge og den frosne fjord Kangia. Oplev vandfald og høje bjerge til fods eller med helikopter, mens du soler dig i den subtile glød fra op til 20 timers sollys om dagen.

Bestil nu

I juni kan du forkæle dig selv med en mindeværdig ferie ved at benytte dig af de bedste tilbud på arktiske krydstogter med MSC Cruises.

Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgiften er en obligatorisk del af den samlede pris. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.