NORDEUROPA SUMMER 2023

OP TIL 20% RABAT
Den kommende sommer tilbyder MSC Cruises et omfattende program i Nordeuropa – til og med 31. januar 2023 kan du desuden booke med op til 20% rabat.

 

Med afrejse fra København kan du tage på krydstogt med vores seneste flagskib MSC Euribia, som har premiere i juni 2023. Det miljømæssigt bæredygtige skib drives af LNG og besøger Norges fjorde på et herligt 7-nætters krydstogt.

 

MSC Poesia tilbyder krydstogter til de norske fjorde og skønne destinationer som Riga, Tallinn, Gdynia, Stockholm og Visby.

 

Ud over ovenstående besøger vores moderne skibe de britiske øer, Island og Grønland.

 

Der har aldrig været en bedre anledning til at prøve et krydstogt – book en prisgunstig ferie den kommende sommer!

 

Tilføj en rabatteret Easy-drikkevarepakke til kun 150,- /nat til dit krydstogt, og nyd en All Inclusive-oplevelse.

 

Normalpris for drikkevarepakken Easy er 240,-/nat - Spar 630,- /person på et 7-nætters krydstogt!


Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgift ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.
help
phone_white Book hos en MSC konsulent