Winter sale Antillerne
OP TIL 2000,- RABAT PER PERSON

Stik af fra vinteren med MSC Seaside og oplev vores fineste krydstogt i det sydlige Caribien.

 

Svøm med skildpadder i det azurblå vand ud for Barbados, udforsk den dominikanske regnskov eller oplev Grenadas krydrede køkken, de kreolske skikke i St. Lucia og meget mere. I løbet af dette 14-nætters krydstogt besøger du 10 paradisøer på én ferie.

 

Vores Fly&Cruise-pakke inkluderer returflyvninger, transfers og krydstogt, book nu for en problemfri oplevelse og glæd dig til en fantastisk ferie i Antillerne.

 

Book dit krydstogt med op til 2000,- /rabat per person, vores priser tåler sammenligning!

 

Tilføj en rabatteret Easy drikkepakke for kun 150,- /nat til dit krydstogt og nyd en All Inclusive-oplevelse.
Normalpris for Easy drikkepakke er 240,-/nat - Spar 1.260,- per person på et 14-nætters krydstogt.


Bookingvilkår

Priserne er fra-priser per person i DKK, i dobbeltkahyt. Disse priser er kun tilgængelige for det danske marked og kan kun bookes gennem dit rejsebureau. Bemærk venligst, at priserne ikke bliver opdateret i realtid, hvilket betyder, at priserne kan ændres. Den endelige pris fastsættes af sælgeren på tidspunktet for bestilling. MSC Cruises forbeholder sig ret til at ændre kahytsnummer inden for samme kahytskategori eller til en højere kategori. Service afgift ombord tilkommer. Læs venligst vores bookingvilkår omhyggeligt, før du bestiller dit krydstogt. Med forbehold for udsolgte afgange og prisændringer.
help
phone_white Book hos en MSC konsulent