DAG
TIMER
MINUTTER
SEKUNDER

BLACK WEEK
OP TIL 30% RABAT
KAMPAGNEPERIODE:
22.11 – 29.11.2021

MSC Cruises Black Week er her endelig igen, i løbet af denne uge kan du booke vinterens krydstogter i Caribien, Emiraterne og Nordeuropa med op til 30% rabat!

Med afgange fra Miami og Port Canaveral vil MSC Meraviglia, MSC Divina og det helt nye skib MSC Seashore tage dig med til nogle af verdens fineste destinationer. Grib chancen for at besøge vores private paradisø Ocean Cay på Bahamas, alene et besøg på Ocean Cay er hele rejsen værd!

Vores nye flagskib MSC Virtuosa tilbyder afgange fra Dubai, Abu Dhabi og Doha. Tag med os på en opdagelsesrejse og besøg steder, du ellers sandsynligvis ikke kommer til at opleve.

For første gang tilbyder vi krydstogter i Nordeuropa om vinteren. Med afgang fra Hamburg kan du besøge julemarkeder i nogle af Europas mest populære byer.

Vi har tilpasset aktiviteterne ombord efter årstiden, udfordrer familien i curling ude på dækket, varm dig med et glas gløgg/glühwein og et varmt tæppe, mens du nyder udsigten.

Gå ikke glip af dette tilbud, bestil senest den 29. november!
 
 

Sundhed og sikkerhed vinter 2021/2022
Læs mere om adgangskrav, vacciner og regler for udflugter for hver destination, inden du booker dit krydstogt
HER.
 
For at sikre, at du kan se frem til din næste ferie, kræver MSC Cruises, at alle gæster har en forsikring, der dækker alle COVID-19-relaterede risici, herunder aflysning, hjemtransport og lægeudgifter. Du kan vælge vores Covid Protection Plan eller kontakte et hvilket som helst forsikringsselskab


Fra og med 15. november er det ikke muligt at booke dit krydstogt på vores hjemmeside. For at booke dit krydstogt venligst kontakt vores krydstogteksperter på Tlf. 70 80 10 80.
Du kan også sende en mail til os på info@msccruises.se