Vores priser

Priser efter oplevelse

Vælg din oplevelse

MSC Cruises er det første selskab, der tilbyder ægte skræddersyede oplevelser, der er designet til at imødekomme alle dine behov.

Med valgmuligheder, der giver fantastisk værdi for pengene, såsom Bella-oplevelsen, som giver dig adgang til en vidunderlig krydstogtsoplevelse, til Fantastica-oplevelsen, der giver dig fleksibiliteten og friheden til at tilpasse rejsen til dine behov, Wellness powered by Technogym, der fokuserer på sundhed og fitness, eller Aurea-oplevelsen, der omfatter en særlig spapakke, eller den ultimative luksusoplevelse med MSC Yacht Club tilbyder noget for enhver smag.
Priser efter oplevelse
Bella

Bella

Et behageligt besøg ombord

Oplev et rigtigt drømmekrydstogt og nye, spændende destinationer. 'Bella'-priser giver den bedste værdi for pengene, så du kan nyde livets bekvemmeligheder ombord på et elegant, moderne krydstogtsskib. 


Kahyt med Balkon, Kahyt med havudsigt eller Indvendig kahyt

 • Et bredt udbud af kulinariske oplevelser med friske, nytilberedte lækkerier
 • Ingen mulighed for at vælge middagstidspunkt om bord på MSC Meraviglia, MSC Seaside og MSC Seaview*
 • Mulighed for at vælge middagstidspunkt (i det omfang, der er plads)** på de andre skibe
 • Buffet med op til 13 forskellige afdelinger, åben op til 20 timer om dagen
 • Underholdende teaterforestillinger
 • Swimmingpool, fitnesscenter med panoramavinduer og udendørs sportsfaciliteter
 • Et fuldt program med daglige aktiviteter
 • Fri adgang til 5 forskellige klubber for børn og teenagere***
 • Frihed til at ændre bestillingsdetaljer, som dato og navn på passagerer
 • Aftæpningsservice, så din seng er klar hver aften
 • Optjen MSC Voyagers Club-point og få rabatter og andre fordele ved kommende krydstogter
 • ZOE - Personal Cruise Virtual Assistant (MSC Bellisisma & MSC Grandiosa)
 • App MSC for Me


* Middagstidspunkter meddeles ombord
** Ønsket tidspunkt, i det omfang der er plads, meddeles ombord.
*** Særlige events for børn er ikke inkluderet. Kontakt Mini Club for mere information.


Hent vores oversigt over oplevelsens fordele der gør det nemt at sammenligne, hvad der indgår i BELLA, FANTASTICA og AUREA.

Fantastica

Fantastica

Et komfortabelt og mindeværdigt krydstogt
Nyd Middelhavslivsstilen med et krydstogt, der sætter fokus på komfort og fleksibilitet. Vores 'Fantastica'-priser indeholder alle fordelene ved 'Bella' plus en række ekstra privilegier.


SuperFamily-kahytter, Kahytter med balkon, Kahytter med havudsigt og Indvendig kahyt

 • Kahytter på de øvre dæk og med den mest bekvemme beliggenhed på skibet
 • Mulighed for at vælge Classic eller Flexi dining* ombord på MSC Meraviglia, MSC Seaside og MSC Seaview
 • Prioriteret valg af middagstidspunkt ombord på de andre skibe.
 • Adgang til roomservice 24 timer i døgnet (levering inkluderet)
 • Sammenhængende SuperFamily-kahytter, hvis tilgængelige
 • Lærerige og underholdende aktiviteter dedikeret til de yngste rejsende, Master Chef-madlavningskurser for børn med MSC Cruises' personale  
 • Gæster i balkonkahyt eller suite ombord på de nyrenoverede MSC Opera, MSC Liria, MSC Sinfonia og MSC Armonia kan vælge at spise middag i dedikerede restauranter med tidsmæssigt fleksible "My Choice Dining"
 • Optjen MSC Voyagers Club-point og få rabatter og andre fordele ved kommende krydstogter.

Hent vores oversigt over oplevelsens fordele der gør det nemt at sammenligne, hvad der indgår i BELLA, FANTASTICA og AUREA.

Aurea

Aurea

Genvind kræfterne med All Inclusive-komfort   
Gør wellness, nydelse og afslapning til det vigtigste på dit krydstogt. Udover alle fordelene ved 'Bella' og 'Fantastica', tilbyder vores 'Aurea'-priser en række afslappende fordele for krop og sjæl.


Suiter og Kahytter med balkon  

Vores 'Aurea'-priser tilbyder alle fordelene ved 'Fantastica'-oplevelsen samt en række ekstra privilegier.

 • Prestigefyldte kahytter med udsigt, i stævnen på de højere dæk
 • EASY package drikkepakke*
 • Spapakke (kun til voksne) med spa-velkomstcocktail, én massage (60 min)**, privat wellness-konsultation og gratis adgang til det termiske område under hele krydstogtet 
 • MSC Gift
 • Eksklusiv adgang til det private solarium i et reserveret område (børn tilladt)
 • Middag i et reserveret område af restauranten med "My Choice Dining", som tilbyder fleksible spisetider
 • Prioritetsboarding
 • Optjen MSC Voyagers Club-point og få rabatter og andre fordele ved kommende krydstogter

*Nyd den frihed at kunne slukke din tørst når som helst med et udvalg af husets vine på glas, fadøl (Heineken*), udvalgte alkoholiske drikke og cocktails, alkoholfri drikke, sodavand, juice på glas, mineralvand på flaske og varme drikke (kaffe, espresso, cappuccino, café latte, varm chokolade og te). Du kan gøre brug af dette tilbud i alle barer, i hovedrestauranterne og i buffetrestauranterne ombord. Gælder ikke i specialrestauranterne. Ølmærket kan variere.   


** 2020/21: 50 min.

Hent vores oversigt over oplevelsens fordele der gør det nemt at sammenligne, hvad der indgår i BELLA, FANTASTICA og AUREA.

Fly & Cruise

Fly & Cruise

Fly & Cruise

Hos MSC Cruises tilbyder vi vores gæster mere end vidunderlige krydstogter til smukke destinationer. Vi tilbyder også Fly & Cruise pakker til udvalgte destinationer. Her indgår fly og transfer til og fra skibet samt krydstogt. Vi sørger desuden for at gøre hver eneste del af din rejse ligetil og stress-fri, og er lige ved hånden, hvis I har spørgsmål eller har brug for hjælp. Så spørg efter vores smarte Fly & Cruise pakker, næste gang du bestiller dit krydstogt.


Transfer 
Komfortabel transport mellom flyplassen og skipet er inkludert i prisen ved kjøp av en Fly & Cruise-pakke. Med det samme fokuset på velvære og detaljer som cruisene våre er kjent for, vil dette utvilsomt gi en perfekt start på ferien. 

På flygplassen 
Når dere kommer av flyet vil vårt vennlige personale stå klar til å hjelpe og lede vei til transferbussen. På flere flyplasser vil også representanter fra MSC være tilstede og gi praktisk veiledning før hjemreisen.

Telefonsupport 
Et eget hjelpenummer kan benyttes på avreisedagen. Vårt hjelpsomme personale vil gi dere svar på eventuelle reisespørsmål fra tre timer før flyets avgang. Hvis dere trenger hjelp med å finne frem på flyplassen eller trenger hjelp i forbindelse med en eventuell flyforsinkelse, kansellering, eller andre uforutsette hendelser, så er våre engelskspråklige telefonrådgivere glade for å kunne hjelpe deg. Tjenesten er tilgjengelig for alle gjester som har bestilt en Fly & Cruise-pakke. Nummeret finner du i den billett som du mottar før avreise. 

Bagasje 
Hvis dere skulle være uheldige og ende opp uten bagasje som følge av en feil hos flyselskapet, vil mannskapet ombord hjelpe dere å spore opp bagasjen. I samarbeid med hittegodskontorene på hver enkelt flyplass, vil vi finne bagasjen og få den transportert til skipet snarest mulig (ved neste anløpshavn om nødvendig). Den bringes deretter direkte til lugaren*. 

*Vær oppmerksom på at tollregelverket i enkelte land krever at gjestene må være til stede når bagasjen blir returnert.

Early Booking

Tidlig reservation

Tidlig reservation

Jo før du bestiller, desto mere sparer du! Billetpriserne ved tidlig reservation belønner de gæster, der arrangerer deres ferie langt i forvejen, og tilbyder dem store besparelser på brochurepriserne. Priserne tilbydes afhængigt af tilgængelighed og gælder for et begrænset antal kahytter.

Dagens bedste pris

DAGENS BEDSTE PRIS

DAGENS BEDSTE PRIS

Hvis du ikke er hurtig nok til at fange Tidlig Reservationsprisen, kan du stadig få et godt tilbud, takket være denne helt nye dynamiske pris, "Dagens Bedste Pris".

Denne billetpris garanterer dig den bedste tilgængelige pris på det tidspunkt, hvor du bestiller dit krydstogt. Den er ikke offentliggjort i brochuren, og den kan ændre sig over tid, så du skal tjekke online, for at finde ud af den aktuelle pris.

Men vent ikke for længe - jo tættere du kommer på afrejsedatoen, jo større er chancen for, at "Dagens Bedste Pris" når fuld brochure-pris.
Dagens Bedste Pris-priser er også tilgængelige på MSC Yacht Club-bookinger.

Specialpris for børn

Specialpris for børn - fra 1400 kr!

Børn der rejser i samme kahyt som deres forældre, betaler kun fra 1.400,-. 

Børn 0-11 år pris fra 1.400 kr   

Børn 12-17 år pris fra 2.800 kr 

* Forsikring, fly og transfer (hvis ønsket) er ikke omfattet af tilbuddet. Disse tilbudspriser afhænger af, om der er plads, og er gældende i forbindelse med Standardpriser.
Specialpris for børn - fra 1400 kr!

Særlige priser

Særlige priser

Hvis du blot tager et kig, vil du hurtigt finde en prispakke, der både er skræddersyet til dine behov, og som tilbyder fantastiske besparelser på vores brochurepriser. Lige fra familier til unge grupper på eventyr, eller pensionister, der sammen genopdager verden, har vi haft dig i tankerne.
Særlige priser
Young & Young

Young & Young

Hvis du og dine venner eller din partner deler kahyt og er mellem 18 og 29 år, tilbydes du en særlig rabat på normalprisen pr. kahyt: 10 % (Indvendig kahyt og kahyt med havudsigt), 15 % (kahyt med balkon og Suite).

Tilbud gælder kun på normalprisen, er afhængig af tilgængelighed og og kan ikke kombineres med andre rabatter/tilbud udover MSC Voyagers Club. Rabatten gælder kun for de første to personer i kahytten.
Tilbuddet kan ikke kombineres med MSC Voyages Selection, Family-kahytter eller Grand Tours.
Seniorklub

Seniorklub

Deler du en kahyt med en partner eller ven, og er I begge over 65 år? Takket være dette fantastiske tilbud, er du berettiget til følgende særlige rabat pr. kahyt i forhold til den almindelige pris: 5% indvendig og havudsigt, 10 % Balkon, Suite & MSC Yacht Club-suite.

Hvad mere er, den der bestiller en kahyt med vindue eller kahyt med balkon, modtager også en fantastisk velkomstpakke bestående af:
 • en flaske Moët & Chandon champagne,
 • jordbær med chokoladeovertræk,
 • to souvenir-champagneglas
 • samt en invitation fra kaptajnen til at nyde en eksklusiv cocktail.
 • Fordi på MSC Cruises, gør vi noget særligt ud af vores seniorer! Tilbud gælder også for MSC Yacht Club efter anmodning, afhængig af tilgængelighed.


Disse tilbudspriser afhænger af, om der er plads, og er gældende i forbindelse med standardpriser. De kan ikke kombineres med andre specialtilbud eller loyalitetsrabatter. Hvis du ønsker at benytte denne rabat, skal det nævnes ved bestilling.

Enkeltpriser

Enkeltpriser

Hvis du er på krydstogt alene, kan du nyde den luksus det er, at have en hel kahyt for dig selv. Der opkræves et minimumsgebyr på 80 % afhængigt af tilgængelighed, og gebyret lægges til krydstogtets pris.

Der gælder separate betingelser for denne kampagne, så du bør kontakte dit rejsebureau for at finde ud af det nøjagtige gebyr, der gør sig gældende.
Tandem

Tandem

Ekstra kahyt til børn under 18 år: Giv dine børn den luksus det er, at have sin egen kahyt* til en meget speciel pris!  Forældrene betaler normalprisen, og børnene får rabat, hvis de bestiller den samme oplevelse.  Priser pr. barn fra: Indvendig kahyt 2.200 kr. (4.400 kr. pr. kahyt), Udvendig kahyt 2.600 kr. (5.200 kr. pr. kahyt), med balkon 2.900 kr. (5.800 kr. pr. kahyt). For rejser i højsæsonen (nytår, påske, juli, august) er der et pristillæg pr. barn på 380 kr.


* Kategori og beliggenhed for kahyt nr. to vil blive oplyst af rederiet. Vi kan ikke garantere, at det bliver en kahyt, der støder op til den første, eller en kahyt i samme kategori.

Dette tilbud kan ikke kombineres med andre specialtilbud eller loyalitetsrabatter. Disse tilbudspriser afhænger af, om der er plads, og er gældende i forbindelse med Standardpriser. For booking forespørgsel, ring til os eller kontakt din rejsebureau.

Særtilbud

Særtilbud

Fra og med sommeren 2018, ophører Happy Family rabatten.
 
Sammenhængende kahytter til børn under 18 år: Rejser du med børn og ønsker, at børnene skal have deres egen kahyt?  På udvalgte skibe og afgange* tilbyder vi familieindkvartering i tilstødende kahytter med en forbindende dør. Nyd dit privatliv eller lad døren stå åben - børnene er lige ved siden af! For familier, der rejser i to sammenhængende kahytter, opkræver vi et beløb svarende til den gældende Cruise Only-pris (normalprisen) for 3 voksne, i henhold til den tilgængelige kategori. Hvert barn (maks. 2) betaler kun børnepris.** Hvis der er behov for flybilletter, betaler alle familiemedlemmer det gældende flytillæg.

* Sammenhængende kahytter er tilgængelige på følgende skibe eller klasser af skibe: MSC Armonia, MSC Opera, Musica-klasse, Fantasia-klasse. For yderligere oplysninger henvises der til skibsplanerne. 
** Hvert barn betaler særpris. Disse kampagnepriser afhænger af tilgængelighed og er gældende for normalpriserne (de gælder ikke for MSC Yacht Club-suiter og Familie-kahytter). 
For booking forespørgsel, ring til os eller kontakt din rejsebureau.

All in one

All in one

1 voksen + op til 3 børn under 18: Det er fornuftigt at rejse sammen i én kahyt: Forælderen betaler normalprisen, mens det første barn under 18 år kun betaler 60 % af voksenprisen. Resten af børnene betaler kun børnepris fra 1400 kr.

Disse kampagnepriser afhænger af tilgængelighed, og er gældende for normalpriserne. De gælder ikke for SuperFamilie-kahytter. Tilbuddet gælder også for MSC Yacht Club efter anmodning, afhængigt af tilgængelighed. 
For booking forespørgsel, ring til os eller kontakt din rejsebureau.

Særlige øjeblikke

Fejre særlige øjeblikke

For at fejre i den fornemste stil, hvorfor så ikke vælge en MSC Grand Voyage? Lige fra bryllupsrejsen til dit guldbryllup, er ægteskabet en af ​​de skønneste rejser af dem alle. Jeres kærlighed fortjener at blive fejret på helt særlig vis, nemlig med en enestående rejse, hvor prikken over i'et er en af vores omhyggeligt designede pakker. Pakken indeholder særlige tilbud og et væld af romantiske detaljer, så vi sørger for, at din ferie får masser af uforglemmelige øjeblikke.
Særlige øjeblikke
Bryllupsrejsende

Bryllupsrejsende

På MSC Cruises får nygifte deres rejse til en god pris, og vi hjælper med at gøre bryllupsrejsen til en fantastisk oplevelse.
Alle, der tager på bryllupsrejse med os, kan drage fordel af en rabat på den almindelige pris: 5 % (indvendige kahytter og kahytter med havudsigt eller begrænset udsigt) eller 10 % (kahytter med balkon, suiter og MSC Yacht Club-suiter) plus overraskelser og en ekstraordinær oplevelse om bord. Vis jeres vielsesattest, når I booker rejsen for at få denne bryllupsgave fraMSC Cruises.


Disse justerede priser gælder kun for tidlige bookinger, priserne i brochuren og dagens bedste pris.
De kan ikke kombineres med andre tilbud og afhænger af tilgængelighed og vil blive bekræftet på reservationstidspunktet. De gælder ikke for familiekahytter
MSC Voyages Selection-afgange eller MSC World Cruises.

Bryllupsdag

Bryllupsdag

Fejre din bryllupsdag med MSC Cruises! Rejs på et romantisk luksuskrydstogt. Vi tilbyder en vifte af fristende bryllupspakker der tilføjer det lidt ekstra magi til jeres dag. For en ufoglemmelig mærkedag, vælge en af disse særlige bryllupdagspakker, før du tager af sted. Du skal bare vise din vielsesattest til dit rejsebureau for at bestille. 

Delight & Taste package 
1 flaske Asti Spumante mousserende vin og en kage serveret i restauranten 
Deluxe kontinental morgenmad for to serveret i din kahyt på dagen som du har valgt. 
For hende: Swarovski-gave, værdi op til Euro 70 
For ham: Montblanc-gave, værdi op til 70 Euro 

Explore & Taste package 
1 udflugt i land (for 2 personer) 
Rosenblad-pakke serveret på den dag, I har valgt, med 1 flaske Moscato "Kærlighedens vin" i luksusindpakning, 2 MSC souvenirglas og en skål petit fours. 

Explore & Delight package 
1 udflugt i land (for 2 personer) 
For hende: Swarovski-gave, værdi op til Euro 70 


Bryllupdags pakkerne er afhængig af tilgængelighed og kan reserveres inden for 6 måneder af jeres årsdagen, og gælder  for alle destinationer, undtagen Sydamerika og Sydafrika. Dette tilbud kan ikke kombineres med andre tilbud. Disse tilbudspriser afhænger af, om der er plads, og er gældende i forbindelse med Standardpriser.

Inkluderet i prisen

Hvad er inkluderet i prisen

Dit krydstogt omfatter indkvartering i kahyt eller suite med komplette og luksuriøse moderne bekvemmeligheder samt alt det følgende...
Inkluderet i prisen

Pakker med tilføjelser

Gør dit krydstogt til noget helt specielt


Nu hvor du har identificeret dit ideelle krydstogt og fundet den perfekte pris, hvorfor så ikke tilføje de sidste detaljer? Du kan berige og tilpasse dit krydstogt ved at vælge fra vores lokkende udvalg af ekstra muligheder.
Uanset om du har brug for et fly til din første anløbshavn, ønsker at tilføje udflugter på land, eller du tørster efter forkælelse i spaen, kan du drage fordel af en bred vifte af specialpakker og forvandle dit krydstogt til dit livs drømmeferie.
Pakker med tilføjelser
Explorer formula

Explorer formula

Udflugtspakke: For eksempel, Explorer Formula, der består af 3 udflugter til en pris, der spænder fra omkring €50 til €300 pr. person (voksen).
All Inclusive

All Inclusive

Drikkevarepakker: For eksempel Easy Package.


Ubegrænset forbrug af drikke, prissat op til €6/$5! Nyd den frihed at kunne slukke din tørst når som helst med et udvalg af husets vine på glas, fadøl (Heineken*), udvalgte alkoholiske drikke og cocktails, alkoholfri drikke, sodavand, juice på glas, mineralvand på flaske og varme drikke (kaffe, espresso, cappuccino, café latte, varm chokolade og te). Du kan gøre brug af dette tilbud i alle barer, i hovedrestauranterne og i buffetrestauranterne ombord. Gælder ikke i specialrestauranterne.
*Ølmærket kan variere. 

PRIS PR. NAT I DKK 
Middelhavet/Nordeuropa/Emiraterne: 220:- 
Miami og New York: 220:- 
Caribien fra Antillerne/Cuba/Cozumel: 220:- 
Sydamerika: 220:- 


Læs mere om Drikkevarepakker

Velvære

Velvære

Spapakker: For eksempel, Afslappende Touch-pakken. Book nu!
Bestil på forhånd

Bestil på forhånd

Bestil på forhånd: For at sikre din plads til den bedste pris og give dig selv mere tid til at nyde dit krydstogt, så bestil på forhånd! Dette gøres ved enten at kontakte dit rejsebureau eller ved at klikke her (Allerede bestilt – sådan forbedres dit krydstogt) for at få flere oplysninger om vores særlige pakker.