KRYDSTOGT I JUL & NYTÅR

Er du også træt af den stress, som forbindes med jul og nytår? Den kan du springe over i år! Tag på jule- eller nytårskrydstogt med MSC Cruises, så kan du være sikker på at få en rolig og afslappende jul eller en uforglemmelig nytårsfest. Du slipper for alt, som har med rengøring, madlavning og juleindkøb at gøre, og kan sætte dig ved et veldukket bord, nyde fantastiske måltider, slappe af i solen, tage et dyp i poolen og more dig med aktiviteter, underholdning og shopping om bord på vores skibe.


Et krydstogt med MSC Cruises er noget for alle. Vi tilbyder alderstilpassede børne- og ungdomsklubber, inspirerende legerum, tv-spillekonsoller, 4D-biograf, underholdning og masser af aktiviteter for børn og teenagere. Nyd eksklusive spa-afdelinger, hvor du kan få en skøn massage. Benyt også vores indbydende fitness-afdelinger, tag en svømmetur i poolen og gå dejlige ture på dækket. De afslappende dage om bord er blandet med dage i land, hvor du får mulighed for at besøge spændende steder i Middelhavet, Dubai eller Caribien. Du kan deltage i udflugter, hvor du kan opleve spændende seværdigheder og historiske steder langs sejlruten – hvad siger du til for eksempel Rom, Athen, Alexandria, Haifa, Abu Dhabi, Barcelona eller Casablanca?
Vores engagerede personale tager sig af alt det nødvendige, så du kan fokusere på at fejre en fantastisk jul og nytår med familie eller venner.


Bestil tidligt for at få de kahytter, destinationer og afrejsedatoer, I ønsker – antallet af pladser er begrænset!

Dear Guest,
 
Thank you for visiting the MSC Cruises website.
 
Our website is undergoing important maintenance to improve the experience for our customers, therefore you will not be able to confirm a booking until 09:00 a.m. (CET). 
 
In the meantime, do not hesitate to contact us by phone during office hours or via email with any questions.
  
We sincerely apologise for the inconvenience.
 
Thank you for your patience.
 
MSC Cruises